STEVNEHOTELL Scandic Helsfyr

Scandic Helsfyr er vårt offisielle stevnehotell. Hotellet er nylig renovert og utvidet, og er Scandic sitt største hotell i Norge med totalt 450 rom, á la carte-restaurant og fellesområder. Hotellets à la carte-restaurant og bar, Bistro Nordic, er hotellets naturlige møteplass for lunsj og middag. Deres smakfulle frokostbuffet serveres i hotellets lyse og trivelige frokostrestaurant. De har moderne treningsrom tilgjengelig for hotellets beboere.

Her bor du sentralt og kun fem minutter fra flybuss og T-banen som raskt tar deg til Oslo sentrum. Fra hotellet er det ca 15 minutter til ishallen og til sentrum med kollektivtransport.

For gjester som ankommer med bil, er det parkering mot avgift på utsiden av hotellet. Hotellet ligger 40 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen og i fem minutters gangavstand fra flybussen og Helsfyr T-banestasjon.

Priser inkludert frokost:

  • kr. 1050,- enkeltrom
  • kr. 1250,- dobbeltrom
  • kr. 1500,- trippelrom
  • kr. 1700,- 4 sengsrom

Booking:

Booking kan gjøres av hver enkelt eller samlet for flere f.eks. fra klubb. Det er mulig å betale med faktura eller kort.

Booking innen 25.10.2024 garanterer rom, og kan gjøres via denne linken: Scandic Helsfyr

Det vil fortsatt være mulig å booke rom på hotellet etter fristen, men det forutsetter at de fortsatt har ledig kapasitet. Landingssiden er virksom til 25.10. Etter dette sendes mail til meeting@scandichotels.com og referanse til «NM i kunstløp». Prisene vil være de samme forutsatt ledige rom.

One thought on “STEVNEHOTELL Scandic Helsfyr

Kommentarfeltet er stengt